Διεύθυνση
Κομνηνών 17, 54624 Θεσσαλονίκη

Ωράριο
Δευτέρα με Παρασκευή: 11:00 - 18:00

Επιστροφές

Εάν επιθυμείτε την επιστροφή μέρους ή του συνόλου της παραγγελίας σας, αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε 7 ημέρες από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας.
Για να προχωρήσουμε στην διαδικασία της αλλαγής θα παρακαλούσαμε να έρθετε πρώτα σε επικοινωνία μαζί μας.

• Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει φορεθεί και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.

• Μπορεί να γίνει αλλαγή με οποιοδήποτε προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την αγορά του προϊόντος.

• Εφόσον επικοινωνήσουμε και έχει συμφωνηθεί η αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν.

Μας αποστέλνετε (με την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική και Easy Μail courier)  το προϊον που επιθυμείτε να κάνετε την αλλαγή. Αφού γίνει ποιοτικός έλεγχος και διαπιστώσουμε πως δεν έχουν γίνει φθορές στο προϊόν, τότε μόνο γίνεται αποστολή του νέου προϊόντος.  Αποστέλλουμε το νέο προϊόν που έχετε επιλέξει (με την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική και Easy Μail courier) 

• Ή αλλαγή των προϊόντων έχει έξοδα 7€ ( αφορά τα μεταφορικά έξοδα της αλλαγής) που επιβαρύνουν τον πελάτη. Επιστροφές σε σκουλαρίκια δεν γίνονται δεκτές για λόγους υγιεινής.

Ελαττωματικά Προϊόντα

Σε περίπτωση που φτάσει στα χέρια σας ελαττωματικό προϊόν (π.χ. φθορά κατά τη μεταφορά), επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2315115940 ή μέσω email info@mk-jewels.gr αμέσως μόλις παραλάβετε το δέμα και θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο αντικατάστασης του χωρίς καμία επιβάρυνση από σε εσάς.
Επιστροφή Χρημάτων
Στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε εντός 7 ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας. Για να προχωρήσουμε στην διαδικασία της επιστροφής, θα παρακαλούσαμε να έρθετε πρώτα σε επικοινωνία μαζί μας.

• Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει φορεθεί και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.

• Εφόσον επικοινωνήσουμε και έχουμε ενημερωθεί για την επιστροφή χρημάτων. Παρακαλούμε το δέμα να σταλεί πίσω σε εμάς με την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική και Easy Μail courier με την οποία συνεργαζόμαστε, και με χρέωση παραλήπτη. (Σε περίπτωση που επιθυμείτε να στείλετε το δέμα με διαφορετική εταιρεία, αναλαμβάνετε εξολοκλήρου τα έξοδα αποστολής, διαφορετικά δεν θα παραλάβουμε το δέμα σας και θα επιστραφεί σε σας.)

• Στο δέμα μαζί με το προϊόν θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται η συσκευασία και η απόδειξη αγοράς καθώς αποτελούν μέρος του προϊόντος.

• Θα χρειαστεί να μας δώσετε το IBAN ή τον τραπεζικό λογαριασμό, το όνομα δικαιούχου και την τράπεζα του λογαριασμού που θα θέλατε να κάνουμε την επιστροφή των χρημάτων.

• Από το ποσό της κατάθεσης θα αφαιρεθούν τα έξοδα αποστολής.

• Η επιστροφή χρημάτων έχει έξοδα 7€ αν σταλθεί με Γενική Ταχυδρομική και Easy Μail  courier  (Αφορά τα μεταφορικά έξοδα της Αποστολής αλλά και της επιστροφής). Η επιστροφή των χρημάτων αφορά μόνο την αξία των προϊόντων και το ποσό θα κατατεθεί εντός δέκα εργάσιμων ημερών, από την παραλάβη του δέματος της επιστροφής, στον τραπεζικό λογαριασμό που μας έχετε υποδείξει.
Επιστροφές σε σκουλαρίκια δεν γίνονται δεκτές για λόγους υγιεινής